750 grammes
All our cooking blogs Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Smoothie Recept Design

Best Smoothie Recept Design

Jak Aby Smoothies

 

co-je-smoothie

Tvorba Pěkné ochutnávka a zdravá smoothies je very přímočaré a a zábavný Process . Tam jsou skutečností na Přemýšlejte o tom před make jakékoliv smoothie. Smoothies mají been preferovaný znamená do zvýšení existence highenergy ještě chutné a chutné potraviny zdroj , že je snadno zpracované uvnitř Naše vlastní těla. Smoothies include mnoho přísad, jako je ovoce, zelenina , tofu, jogurt, šťáva, mléko, a téměř cokoli else jste , aby do přidat .

K Čemu Je Dobré Smoothie:

A smoothie také hláskoval out hladce je pouze opravdu nápojový s Shake jako konzistence, obvykle pyré v Blender zahrnující ovoce nebo vegetariáni kromě extra kapalina například ovoce šťáva, zeleninová šťáva, mléko, a sudá jogurt.

Více než period času as vytvořit a ochutnat různé smoothies, jste bude mít možnost na identifikovat ty, které budou oblíbené. Jednou potřebujete na učit se Jak Get smoothies, pouze porozumět základní ingredience at žádné Perfektní smoothie.

Jak Připravit Smoothies:

Mnoho muži a ženy preferují výuku a jak do Get smoothies použitím a Skvělé kvalita mixér na smoothie. while najdete zde tam in Marketplace, mají Limited účely. Výborný mlýnek bude vám umožní Help make Perfect smoothies s jen Right texturu.

Ingredience na hydratují vaše smoothie

K dispozici jsou docela a počet základní Budovy Bloky při is čas do produkovat smoothie. velmi první klíč složka přípravku může být agent Liquid nebo Liquid ředění agenta . Kapaliny, jako je mléko, kravské mléko, a sójové mléko jsou skvělé Options . Tyto Will nabídka vám dávku bílkovin, vápníku, a také zahrnuje flavony. Zatímco ovoce šťáva může být použité , oni obecně mají vyšší obsah cukru také kdy váš záměr je Naučit know do vytvořit smoothies které mohou být doplňky, byste lépe vynechat čerstvé ovoce šťáva a lepení s tempeh místo.

Čerstvé produkty

Pro kapalina, přidat vaše volba z zeleninu a ovoce. Tyto změny chuti kromě Texture z vaše smoothie. Vyberte si chutě Blend dobře dohromady. Je možné ponechat míchání a Matching na získat lichotník , který jste chcete nejlépe. v vaše cesta z jak do , aby smoothies , které mohou být Delicious kromě zdravá, neváhejte na use ovoce jako jahody , Ostružiny, jablka, kiwi, třešně, hrozny a zelenina včetně dýně , a surový hlávkový salát! Tyto ingredience Pack silný Punch a také takže jsou plné živiny hodnotu.

Zahuštěný přísada

Další části Naučte se, jak generovat smoothies is na přinést zahuštění do směs . Tento může být added ve tvaru tvar ledu drcený , kostky , a pozastaveno čerstvé ovoce na na účinnost a výkon vašeho vlastní bruska. Zmrazené ovoce může Be použité as zahušťování agent, ale budete potřeba výkonný bruska, která může očistit. Tato složka přidává do textura a konzistenci smoothie.

Aby smoothies jak jste raději je!

Při učení vytváření smoothies, pak potřebujete do realizovat Jedná se o proces to je flexibilní a je založen na vlastní Taste a předvolby. Pokud jste raději vaše smoothies pouze jen a málo rýma, zvážit použití méně this zahuštění a more z šťáva nebo mléko. If smoothie recept Turn do příliš Lean, jednoduše přidá více zmrazených ovoce nebo ledu . Li tebe cítění jako by tvůj hladký is příliš napojený dolů, pak Put in a trochu více čerstvé ovoce do to. Pokud chcete Bring jen a Malý více chuti to IT, přidat některé skořice nebo med.

Chcete-li Get Perfect konzistence, většina mixérů Take více 30 až 45 minut do plně sekání nahoru nebo Blend ingredience. Dovolte, aby vaše smoothie cirkulovat volně bez jakéhokoliv boule in mixér pro alespoň 5 až 10 sekund před zvažte je připraveno. V současné době jste se dozvěděli Making smoothies.

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post